Volg ons:

HET PROGRAMMA

Hoe ziet het programma eruit?

Aanmelden

Ben je enthousiast over het muziekprogramma dan schrijf je je via deze website eenvoudig in. Na ontvangst van je inschrijving gaan onze bandcoaches aan de slag om jou te matchen aan andere muzikanten op basis van ervaring, muziekstijl en voorkeursdag. Bij vragen of een succesvolle match, neemt de bandcoach contact met je op.

Aan de slag

Je ontmoet je andere bandleden en de bandcoach op één van de vier locaties in Zoetermeer. De bandcoaching vindt wekelijks plaats op maandag, vrijdag of zaterdag en duurt gemiddeld 60 minuten. Zes weken lang gaan jullie aan de slag met je eigen gekozen muziek en word je bijgestaan met persoonlijke tips en adviezen van je coach.  

Lab-sessie

In het Digital Art Lab maak je samen met de band een moving poster animation voor bij jullie opname. Hiermee kan je muziek onder andere op social media platforms tonen.

Workshop audio-opanme

Hoe gaaf is het om een eigen een audio opname te maken in een echte studio setting? Dat ga je ervaren tijdens deze workshop!

Optreden

Last but not least, het moment waar je hard voor hebt gewerkt: het podiumoptreden op vrijdagavond 12 mei. Zie jij jezelf al staan tussen de line-up van de Bandnight bij JJ Musichouse? Afhankelijk van je repertoire wordt de speeltijd bepaalt. Voor je opgaat, zie je tussen het publiek nog net je vrienden die je toejuichen en daar ga je….. Dat wordt knallen!

Heb je in de tussentijd vragen? Stuur een DM via Instagram. of stuur een mail naar  info@thepopfactory.nl