Band Coaches

Het team bestaat uit meerdere bandcoaches die nog precies weten hoe het was om voor het eerst te spelen in een groep. Maak hieronder kennis met de coaches en lees meer over wie ze zijn en hoe ze jou gaan helpen verder te groeien.

Vincent Zaalberg

Vincent, de docent met het langste haar  😊 Zelf oud-leerling van CKC & partners en is nu werkzaam als docent elektrisch gitaar en bandcoach. Ook is hij actief binnen jongerenprojecten in het CKC, als Make Music en Music Technology, en het Digital Art Lab. Zo experimenteert hij graag met digitale muziektechnologie samen met leerlingen uit het Voorgezet Onderwijs.

Ruben Welbedacht

Ruben… je ziet hem zelden zonder gitaar. Hij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en geeft al meer dan tien jaar gitaarlessen. Dat doet hij met grenzeloos enthousiasme. Met een geheel gepersonaliseerd lesprogramma zorgt hij voor de ultieme muziekbeleving voor beginners én gevorderden. Pop, (hard)rock, metal, blues, funk of jazz: Ruben is van alle markten thuis. Zelf speelde hij al op diverse podia zoals Paradiso, Paard van Troje en Vredenburg en stond hij in het voorprogramma van bands als Intwine, Delain en Di-rect!

MARIT van der burgh

Muziek is haar grootste passie en Marit vindt het dan ook fantastisch om daar elke dag, de hele dag mee bezig te zijn! Muziekschool De Brug is de muziekschool waar ze zelf drum-, gitaar-, bas- en bandcoach lessen geeft. Ze drumt in drie bands, is te vinden achter de mengtafel als geluidstechnicus en ze vindt het te gek om samen met anderen muziek te maken! 

julien verveer

Julien is docent basgitaar en bandcoach. Sinds 2018 studeert Julien aan de Rockacademie in Tilburg en heeft een minor Educatie gevolgd aan de Universiteit van Eindhoven.

Ook speelt hij in twee bands: SpeakEasy uit Den Haag en Sonic Whip uit Nijmegen. Julien heeft met zijn bands het hele land doorgespeeld en stond op plekken zoals Bevrijdingsfestival Den Haag en Doornroosje Nijmegen.

Ook speelde hij in het voorprogramma van bands als Navarone en De Kraaien. Zijn ervaring vanuit het touren deelt hij graag in de oefenruimte.