Volg ons:

Band Coaches

Het team bestaat uit meerdere bandcoaches die nog precies weten hoe het was om voor het eerst te spelen in een groep. Maak hieronder kennis met de coaches en lees meer over wie ze zijn en hoe ze jou gaan helpen verder te groeien.

Vincent Zaalberg

Vincent, de docent met het langste haar  😊 Zelf oud-leerling van CKC & partners en is nu werkzaam als docent elektrisch gitaar en bandcoach. Ook is hij actief binnen jongerenprojecten in het CKC, als Make Music en Music Technology, en het Digital Art Lab. Zo experimenteert hij graag met digitale muziektechnologie samen met leerlingen uit het Voorgezet Onderwijs.

Ruben Welbedacht

Ruben… je ziet hem zelden zonder gitaar. Hij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en geeft al meer dan tien jaar gitaarlessen. Dat doet hij met grenzeloos enthousiasme. Met een geheel gepersonaliseerd lesprogramma zorgt hij voor de ultieme muziekbeleving voor beginners én gevorderden. Pop, (hard)rock, metal, blues, funk of jazz: Ruben is van alle markten thuis. Zelf speelde hij al op diverse podia zoals Paradiso, Paard van Troje en Vredenburg en stond hij in het voorprogramma van bands als Intwine, Delain en Di-rect!